Artiker på Motus Fit

Her finder du alle vores gode råd, guides og alt den viden vi kan give dig om fysioterapeutiske emner eller indenfor fitness og træning.

ONDT I LÆNDEN

Vi oplever næsten alle at få lændesmerter, for nogle er det forbigående ømhed mens det for andre får en mere varig karakter, faktisk oplever 30 % at få længerevarende ondt i lænden.

Hold i ryggen

Vi kender næsten alle sammen til rygsmerter, ofte kommer de snigende, føles generende men vi kan stadig godt foretage os de fleste af de ting vi plejer at gøre, dog med lidt mere besvær.

Golfalbue

Golfalbue er betegnelsen for en overbelastning i albuens senehæfter, hvilket resulterer i smerter på indersiden af albuen, disse smerter stammer fra små bristninger i senen, der vil give en betændelsestilstand.

Knæskader – et lille indblik

Knæskader kommer i mange forskellige afskygninger og kan have mange forskellige årsager og udspring, det er vigtigt at vide hvilken knæskade man har fået så den kan få den helt rigtige behandling, samt den helt rigtige genoptræning

Sportsskader

Sportsskader, forstrækningsskader, overbelastningsskader mm. er noget vi alle helst vil undgå at blive ramt af.

Udover at de ofte er forbundet med smerter, forhindrer de os også i at dyrke vores sportsgren, og bruge kroppen som vi gerne vil.

Løberknæ

Et løberknæ er en meget almindelig tilstand blandt sportsudøvere, statistisk set vil 1 ud af 8 langdistanceløbere få et løberknæ, ligesom det også rammer en del cykelryttere.

FRI BEHANDLING

For kun 599 kr. pr. måned kan du få fri fysio behandling.

Med vores behandlinger har du mulighed for Fysioterapi, Massage, Be Activated og Akupunktur. Du kan sammen med din fysioterapeut vejle finde frem til, hvad du har brug for.

Springerknæ

Et springerknæ der også ofte går under navnet Jumpers knee, er en irritation af knæskalssenen centreret omkring det sted hvor senen hæfter sig fast på knæskallen, ofte er irritationen en betændelsestilstand der er opstået pga. en overbelastning af knæet.

Nakkesmerte

Akutte nakkesmerter kan afhjælpes med øvelser og manuel behandling. Tryk her og lær mere om smerter i nakken.

Vejle-078

Priser på Fysioterapeutisk konsultation / behandling

Hos MotusFit er dine behandlinger og medlemskab en investering i din livskvalitet. Priserne er nemme at gennemskue, og du har ingen lange bindingsperioder.

Hos os er der ingen binding og du kan opsige dit abonnement fra måned til måned.

Vi starter altid med en grundig førstegangs konsultations til 450 kr. Derefter kan du vælge Fri Behandling til 599 kr. pr. md. eller betale pr. gang.

Fysioterapi
299 kr/30 min
- Højt uddannede fysioterapeuter.
- Adgang til alle behandlingsformer.
- Førstegangs konsultation 450 kr.
- Mulighed for tilskud gennem Danmark.
Fri behandling
599 kr/måned
- Højt uddannede fysioterapeuter.
- Førstegangs konsultation 450 kr.
- 4 behandlinger pr. måneden.
- Adgang til alle behandlingsformer.
- Mulighed for tilskud gennem Danmark.

Book en samtale

Udfyld formularen – du hører fra os inden for 24 timer!