e sport fysisk træning
TRÆN SOM DE PROFESSIONELLE

BLIV (MEGET) BEDRE TIL DIN E-SPORT

BOOK PRØVETIME

Nyhed – E-Sport foredag

Motus Fit inviterer til E-sport Fitness informationsdag søndag d. 30/8 kl. 10.00

E-sport Fitness er et koncept hvor unge gamere i alderen 10-15 træner fysisk træning sammen 1x om ugen. Træningen er en kombination af hjernetræning, styrketræning og kredsløbstræning. I træningen har vi fokus på at inkorporere lege og spillignende situationer, så børnene kan relatere den fysiske aktivitet til gamingverdenen.

Kom forbi Motus Fit på søndag, hvor Jakob Holst (fysioterapeut og gamer) holder et oplæg om vigtigheden af fysisk træning til børn som er glad for computerspil.

Oplægget er tiltænkt forældre/ bedsteforældre og samtidigt med at foredraget finder sted, så kan børnene spille computer i vores indrettede gamerrum.

Bliv hård til gaming
med E-Sport Fitness
E-Sport fitness er en træningsform der henvender sig til unge gamere og e-sports interesserede.

Her træner du med ligesindede, der alle ønsker, at forbedre deres præstation indenfor sin sport.

Træningen forbedrer din:

  • Reaktionsevner
  • Koncentration
  • Udholdenhed

BOOK GRATIS PRØVETIME RING TIL OS
E-sport i vejle

Fitnesstræning - se videoen

Hvorfor skal DU gå til E-sport Fitness?

STRIKE ONE: Fordi du bliver en langt bedre gamer og E-sportspiller, når du også træner E-sport Fitness. Du bliver bedre til at koordinere, hurtigere til at reagere og langt bedre til at koncentrere dig gennem E-sport Fitness.

STRIKE TWO: Fordi E-sport Fitness er målrettet seriøse gamere og E-sportspillere – og fordi E-sport er et holdspil. Du kommer til at træne med nogle, der er lige så gode som dig – og du bliver en bedre holdspiller ved at træne tæt fysisk med andre gamere/E-sportspillere.

STRIKE THREE: Fordi det er sjovt og fordi, du kommer til at lære andre seje gamere/E-sportsspillere at kende. Ofte slutter vi også af med en rigtig E-kamp!

Så kom med på holdet inden, dine modstandere når at ”nakke” dig!

E-sport Fitness træning i Vejle

Er du forælder til en E-sport gamer?

Derfor skal dit barn gå til E-sport Fitness

  • Fordi E-sport fitness er god og værdifuld træning, der går hånd i hånd med dit barns interesse for gaming/E-sport. Vi lærer dit barn at bevægelse og træning er nødvendigt for at blive en bedre gamer/e-sportspiller.
  • Fordi E-sport fitness styrker dit barns koordinationsevner, reaktionsevner samt koncentrationsevner samtidig med at det giver god kondition og fysik.
  • Fordi E-sport fitness også er en social sportsgren, hvor dit barn lærer nye venner at kende og får skabt et godt netværk –  også uden for cyberspace.

Og hvis du selv har tid og lyst – så er E-sport fitness også en mulighed for at du som forælder selv træne / dyrke motion samtidig med dine børn gør det. Vi har veludstyret cirkeltrænings- og fitness træningsfaciliteter.

Hør mere om E-sportfitness lørdag den 22. februar – og mød en elite E-sportsudøver

Interesserede unge og deres forældre kan komme og høre mere om E-sport fitness, lørdag den 22. februar fra klokken 13.00.

Her fortæller Jakob Holst om træningsformen og om, hvad man som forælder kan gøre for at børnene rent fysisk udvikler sig bedst muligt på trods af, at de sidder mange timer foran computeren.

Samtidig får Motus Fit en elite E-sportsudøver på besøg. Han kommer og spiller med børnene, mens forældrene er til foredrag. Børnene får lov at battle én til én og på den måde prøve kræfter med en rigtig E-sportsudøver.

Prøv E-Sport Fitness - GRATIS

Oplev hvordan dine præstationer forbedres
BOOK GRATIS PRØVETIME HER >>> RING TIL OS
e-sport fitness træning midt i cejle

E-sport Fitness er et godt supplement
– ikke et alternativ til E-sporten

Rigtig mange forældre er bekymrede over, at deres børn bruger rigtig mange timer alene foran computeren med gaming/E-sport i stedet for at være (fysisk) sammen med kammerater og bruge deres krop.

E-sport Fitness er et svar på nogle af disse bekymringer. E-sport Fitness kombinerer bevægelse og fysisk træning med socialt samvær og så deres børns brændende interesse for gaming/E-sport.

E-sport Fitness lærer børnene, at de kan blive bedre til deres E-sport gennem fysisk træning og aktivitet. Og samtidig bliver de bevidste om deres krops betydning i forhold til koncentration og reaktion.

Priser på E-sport Fitness og Fitness & Cirkeltræning

E-sport Fitness er hold træning. Et godt supplement kunne være vores Fri Træning (Fitness træning + Cirkeltræning), hvis man har mod på endnu mere en holdtræningen.
E-sport Fitness
399 kr/måned
Effektiv holdtræning
FRI TRÆNING
229 kr/måned
Fitness og cirkeltræning

Book prøvetime

Udfyld formularen – du hører fra os inden for 24 timer!