Bliv hård til gaming
med E-Sport Fitness
E-Sport fitness er en træningsform der henvender sig til unge gamere og e-sports interesserede.

Her træner du med ligesindede, der alle ønsker, at forbedre deres præstation indenfor sin sport.

Træningen forbedrer din:

  • Reaktionsevner
  • Koncentration
  • Udholdenhed

BOOK GRATIS PRØVETIME
E-sport i vejle

Fitnesstræning - se videoen

Hvorfor skal DU gå til E-sport Fitness?

STRIKE ONE: Fordi du bliver en langt bedre gamer og E-sportspiller, når du også træner E-sport Fitness. Du bliver bedre til at koordinere, hurtigere til at reagere og langt bedre til at koncentrere dig gennem E-sport Fitness.

STRIKE TWO: Fordi E-sport Fitness er målrettet seriøse gamere og E-sportspillere – og fordi E-sport er et holdspil. Du kommer til at træne med nogle, der er lige så gode som dig – og du bliver en bedre holdspiller ved at træne tæt fysisk med andre gamere/E-sportspillere.

STRIKE THREE: Fordi det er sjovt og fordi, du kommer til at lære andre seje gamere/E-sportsspillere at kende. Ofte slutter vi også af med en rigtig E-kamp!

Så kom med på holdet inden, dine modstandere når at ”nakke” dig!

E-sport Fitness træning i Vejle

Er du forælder til en E-sport gamer?

Derfor skal dit barn gå til E-sport Fitness

  • Fordi E-sport fitness er god og værdifuld træning, der går hånd i hånd med dit barns interesse for gaming/E-sport. Vi lærer dit barn at bevægelse og træning er nødvendigt for at blive en bedre gamer/e-sportspiller.
  • Fordi E-sport fitness styrker dit barns koordinationsevner, reaktionsevner samt koncentrationsevner samtidig med at det giver god kondition og fysik.
  • Fordi E-sport fitness også er en social sportsgren, hvor dit barn lærer nye venner at kende og får skabt et godt netværk –  også uden for cyberspace.

Og hvis du selv har tid og lyst – så er E-sport fitness også en mulighed for at du som forælder selv træne / dyrke motion samtidig med dine børn gør det. Vi har veludstyret cirkeltrænings- og fitness træningsfaciliteter.

Prøv E-Sport Fitness - GRATIS

Oplev hvordan dine præstationer forbedres
BOOK GRATIS PRØVETIME HER >>>
e-sport fitness træning midt i cejle

E-sport Fitness er et godt supplement
– ikke et alternativ til E-sporten

Rigtig mange forældre er bekymrede over, at deres børn bruger rigtig mange timer alene foran computeren med gaming/E-sport i stedet for at være (fysisk) sammen med kammerater og bruge deres krop.

E-sport Fitness er et svar på nogle af disse bekymringer. E-sport Fitness kombinerer bevægelse og fysisk træning med socialt samvær og så deres børns brændende interesse for gaming/E-sport.

E-sport Fitness lærer børnene, at de kan blive bedre til deres E-sport gennem fysisk træning og aktivitet. Og samtidig bliver de bevidste om deres krops betydning i forhold til koncentration og reaktion.

Priser på E-sport Fitness og Fitness & Cirkeltræning

E-sport Fitness er hold træning. Et godt supplement kunne være vores Fri Træning (Fitness træning + Cirkeltræning), hvis man har mod på endnu mere en holdtræningen.
E-sport Fitness
399 kr/måned
1 x ugentlig HOLDTRÆNING
Fri adgang til fitnessmaskinerne i hele centrets åbningstid.
(må også bruges af forældre, mens børnene træner.)
FRI TRÆNING
229 kr/måned
Fitness og cirkeltræning

Book prøvetime

Udfyld formularen – du hører fra os inden for 24 timer!
    • DD slash MM slash YYYY
    • :