fitness træning i vejle
NÅ DINE FITNESS MÅL

VÆGTTAB - MERE STYRKE - BEDRE KONDITION

BOOK PRØVETIME
fitness i vejle
NÅ DINE TRÆNINGSMÅL

TAB DIG - BLIV STÆRKERE - FÅ MERE STYRKE

FÅ GRATIS PRØVETIME
EFFEKTIV CIRKELTRÆNING

PÅ KUN 18 eller 27 MINUTTER!

FITNESS AARHUS (EGÅ) / CIRKELTRÆNING

Motus Fit fitness og træningscenter er for dig der gerne vil træne et sted, hvor atmosfæren er rar og imødekommende.

Hos os er der altid en venlig stemning, og vi lægger stor vægt på at tilbyde et højt kompetenceniveau hos vores trænere i Aarhus, ligesom vi også tilbyder træningsudstyr i den bedste kvalitet.

Vi tilbyder også et lækkert område til kredsløbstræning samt frivægtstræning, ligesom vi også tilbyder Aarhus mest effektive og skånsomme cirkeltræning

PERSONLIG TRÆNER

Med en personlig træner vil du opleve at du kommer hurtigere frem til dine mål, træningen vil blive mere effektiv og målrettet det mål du har sat for dig selv.

Det er til dig der har brug for en guide til at nå dine træningsmål effektivt f.eks. at opnå en sundere livsstil, vægttab, få mere energi eller kunne præstere mere.

Et forløb med en af vores personlige trænere sikrer dig at du når dit mål, vores kompetente trænere og fysioterapeuter er klar til at hjælpe dig til at opnå dine ønskede træningsmål.

Træn HELE kroppen effektivt på 27 minutter

Cirkeltræning + lækkert fri træningsrum

Ingen binding - GRATIS oprettelse

Kom i form med
FITNESS CIRKELTRÆNING
Fitness cirkeltræning er en yderst effektiv form for træning, uanset din alder og dit træningsniveau.

Cirklen består af 9 maskiner hvoraf hver runde med de 9 maskiner tager 9 minutter, det vil sige hvis du tager runden tre gange har du på 27 minutter fået en virkelig effektiv og grundlæggende træning.

Alle vores trænere er uddannet fysioterapeuter, og kan derfor give dig de ekstra træningsfif, råd og vejledning der vil betyde at du og din krop, får det optimale ud af din træning.

BOOK GRATIS PRØVETIME
effektiv fitness træning i vejle

Centret

Motus Fit er et fitness og fysioterapi center, her har vi samlet fysioterapeutisk behandling og træning og fitness træning, i nogle hyggelige og venlige omgivelser, som giver dig ro til din træning. Udstyret er nøje udvalgt, så det er både effektivt og skånsomt.

Alle vores instruktører er fysioterapeuter

Meget brugervenlige træningsmaskiner

Skånsom og effektiv træning for alle

Et anderledes Fitnesscenter i Aarhus

Vores fornemste mål er at give dig den bedste og mest solide fitness oplevelse i Aarhus, dette er selve grundlaget for at vi har skabt Motus Fit.

Vi er sikre på at du altid vil føle dig velkommen her hos os, vi lægger stor vægt på at du kan nyde din træning hver gang i Motus Fit Aarhus. Vi nøje har udvalgt alt, så det kan støtte bedst muligt op om din træning, vi har haft fokus på funktionaliteten i hver eneste detalje.

Motus betyder bevægelse på latin, og netop bevægelse er vores altoverskyggende mantra.    I en verden der gør det nemmere og nemmere for os at blive mere og mere inaktive, har vi fået langt mere brug for muligheder for at bevæge os, derfor kom og bevæg dig sammen med os.

Cirkeltræning – så nemt (og effektivt) er det

Vores cirkeltræningsområde består af 9 maskiner, der er sammensat så de sikrer dig den bedste kombination af styrketræning og kredsløbstræning. Du vil primært arbejde med de store muskelgrupper, det betyder at du vil kunne se mærkbare resultater selv når du kun bruger minimal tid på træningen.

Det er ganske enkelt at komme i gang, du starter ved en ledig maskine og bevæger dig herefter fra maskine til maskine i urets retning, en enkelt runde tager kun 9 minutter og vi anbefaler 3 runder så du efter 27 minutter har klaret dagens cirkeltræning.

Laver du cirkeltræningen 2-3 gange hver uge, vil du have givet dig selv en meget givende og vitaliserende træning, til stor gavn for dit velvære.

Prøv Fitness Cirkeltræning - GRATIS

Oplev hvor
EFFEKTIV cirkeltræning er
BOOK GRATIS PRØVETIME HER

Alle vores fitness trænere er uddannede fysioterapeuter

Hos Motus Fit i Aarhus er alle vores ansatte fysioterapeuter, med relevante videregående uddannelser indenfor fitness og/eller træningsforståelse og optimering.

Som medlem hos os, får du adgang til deres kompetente rådgivning og vejledning, så du kan få det bedste ud af din træning og gavne din krop bedst muligt. Vores trænere vil meget gerne hjælpe og vejlede dig, ud fra dine egne ønsker til dine træningsmål og er altid nysgerrige efter at kende alle de træningsmål og tanker du har, så de bedst muligt kan hjælpe dig til at nå dine træningsmål. Så tøv aldrig med at stille os alle dine spørgsmål, har du specifikke mål og ønsker er vores bedste anbefaling at du booker et forløb med en af vores personlige trænere – læs mere her

Vores træningsudstyr – udvalgt til dig

Til vores fitnesscenter i Aarhus har vi haft stor fokus på at vælge det bedste udstyr der er på markedet, det brand du vil møde mest i vores afdeling, er Eleiko, da det er et mærke af god kvalitet.

Til cirkeltræningsområdet har vi valgt mærket Keiser dette valg er truffet ud fra at disse maskiner er baseret på luftmodstand, hvilket i mange tilfælde er jernskiverne overlegne når det handler om effektivitet og skånsomhed.

Brugervenligheden på vores maskiner er helt i top, og fra dem vil du også få motiverende feedback gennem maskinernes display. Med luftmodstand vil du også få muligheden for flere træningsniveauer end man kan få hos de traditionelle maskiner med vægtstakke i stedet for luft.

Priser på Fitness og Cirkeltræning

Hos Motus Fit i Aarhus får du et træningsmedlemskab der fremmer din livskvalitet, priserne er helt gennemsigtige og nemme at overskue, og helt uden lange bindingsperioder. Så det eneste du behøver at tænke på hos os, er dig og din træning, det er nemlig også det eneste vi tænker på.
FRI TRÆNING
279 kr/måned
Fitness og cirkeltræning
PERSONLIG TRÆNING
650 kr/60 min
Individuelt og personlig træning

Book prøvetime

Udfyld formularen – du hører fra os inden for 24 timer!