fitness træning i vejle
NÅ DINE FITNESS MÅL

VÆGTTAB - MERE STYRKE - BEDRE KONDITION

BOOK PRØVETIME
fitness i vejle
NÅ DINE TRÆNINGSMÅL

TAB DIG - BLIV STÆRKERE - FÅ MERE STYRKE

FÅ GRATIS PRØVETIME
EFFEKTIV CIRKELTRÆNING

PÅ KUN 18 eller 27 MINUTTER!

FITNESS VEJLE / CIRKELTRÆNING

Leder du efter et indbydende fitness- og træningscenter i Vejle med en rar atmosfære? Så er vores fitness miljø stedet for dig.

Du vil blive begejstret for den venlige stemning, det høje kompetenceniveau hos vores trænere i Vejle og træningsudstyr af den bedste kvalitet.

Vi tilbyder et lækkert område til kredsløbstræning  og frivægtstræning samt Vejles mest effektive og skånsomme cirkeltræning.

PERSONLIG TRÆNER

Nå dine mål med en personlig træner, lokalt i Vejle – og oplev hvor effektiv din træning kan blive!

Har du brug for ekstra hjælp til at nå dine træningsmål – fx vægttab, mere energi, en sundere livsstil eller en bestemt præstation?

Et forløb med én af vores personlige trænere sikrer dig, at du når dine træningsmål. Vores kompetente personlige trænere og fysioterapeuter er klar til at hjælpe dig.

Træn HELE kroppen effektivt på 27 minutter

Cirkeltræning + lækkert fritræningsrum

Ingen binding - GRATIS oprettelse

Kom i form med
FITNESS CIRKELTRÆNING
Cirkeltræning er en effektiv form for Fitnesstræning for alle – uanset alder og niveau.

Cirklen består af 9 maskiner, og hver runde tager kun 9 minutter. Hvis du tager 3 runder, er du færdig på 27 minutter, og har fået en virkelig effektiv grundlæggende træning.

Vores trænere er alle uddannede fysioterapeuter, og de er altid klar til at hjælpe dig med råd, vejledning og små træningsfif.

BOOK GRATIS PRØVETIME
effektiv fitness træning i vejle

Alle vores instruktører er fysioterapeuter

Meget brugervenlige træningsmaskiner

Skånsom og effektiv træning for alle

Et anderledes Fitnesscenter i Vejle

Vi er dedikerede til at give dig en solid fitness oplevelse Vejle, og derfor har vi skabt Motus Fit.

Vi er sikre på, at du vil føle dig velkommen hos os og nyde din fitness træning i Vejle – hver gang! Vi har fokus på funktionalitet ned i hver eneste detalje, og alt er nøje udvalgt for at støtte bedst muligt op om din træning.

Motus betyder bevægelse på latin, og netop bevægelse er vores altoverskyggende mantra. For vi har alle brug for mere bevægelse i en verden, som forsøger at gøre os mere og mere inaktive. Så kom og bevæg dig – sammen med os.

Cirkeltræning – så nemt (og effektivt) er det

Vores cirkeltræningsområde består af 9 maskiner. Sammensætningen sikrer dig en rigtig god kombination af styrketræning og kredsløbstræning. Du arbejder primært med de store muskelgrupper, og derfor kan selv en minimal tidsmæssig investering give dig målbare resultater.

Og det er let og simpelt: Du starter i en vilkårlig, ledig maskine og så bevæger du dig rundt med urets retning. Én runde tager kun 9 minutter, og vi anbefaler, at du tager to runder på 18 minutter eller tre runder på 27 minutter.

Gør du det bare 2 – 3 gange hver uge, så har du forkælet dig selv med en meget givende og vitaliserende grundtræning.

Prøv Fitness Cirkeltræning - GRATIS

Oplev hvor
EFFEKTIV cirkeltræning er
BOOK GRATIS PRØVETIME HER

Alle vores fitness trænere er uddannede fysioterapeuter

Alle vores ansatte er fysioterapeuter, med relevante videregående uddannels er indenfor fitness og/eller træningsforståelse og -optimering.

Du får som medlem hos os adgang til disse kompetencer, og det vil du profitere af på din fitness rejse. Vi er nysgerrige på dig og din træning, og vi vil gerne stille vores viden til rådighed og hjælpe dig på rette vej, så du kan indfri dine træningsmål.

Så ta’ endelig fat i os med dine spørgsmål. Har du specifikke ønsker og mål, så vil vi anbefale at du booker et forløb med en af vores personlige trænere – læs mere her.

Vores træningsudstyr – udvalgt til dig

Til vores fitnesscenter i Vejle har vi bestræbt os på at vælge det ypperste udstyr på markedet. Det bærende brand i vores funktionelle afdeling er Eleiko. Et mærke af god kvalitet.

Til vores cirkeltræningsområde har vi valgt maskiner fra Keiser. Disse maskiner er baseret på luftmodstand, som i mange tilfælde er overlegen i forhold til jernskiver, når det gælder effektivitet og skånsomhed.

Brugervenligheden er helt i top, og du vil få motiverende feedback fra maskinernes display. Luftmodstanden muliggør desuden flere træningsniveauer end traditionelle maskiner med vægtstakke.

Priser på Fitness og Cirkeltræning

Hos MotusFit er dit træningsmedlemsskab en investering i din livskalitet. Priserne er nemme at gennemskue, og du har ingen lange bindingsperioder
FRI TRÆNING
279 kr/måned
Fitness og cirkeltræning
PERSONLIG TRÆNING
650 kr/60 min
Individuelt og personlig træning

Book prøvetime

Udfyld formularen – du hører fra os inden for 24 timer!