Coronavirus – forholdsregler

Coronavirus information – Motus Fit går on-line med træningen.

 

Midlertidig lukning af Motus Fit.

Kære Medlem.

Vi er desværre nødt til at lukke helt ned på baggrund af seneste Corona Covid-19 udvikling. Vi holder lukket til og med søndag den 10. maj.

Sundhedsstyrelsens anbefaling både til fysioterapi klinikker og træningscentre er hel tydelig i forhold til behovet for at lukke helt ned og det følger og respekterer vi naturligvis.

Vi vil rigtig gerne træne med Jer og behandle Jer, som vi netop var kommet så godt i gang med, efter vores åbning i november, og vi glæder os til hurtigst muligt at kunne genoptage netop det.

Vi er Jer alle dybt taknemmelige og ydmyge over den støtte I har vist os ved at bruge Motus Fit, som Jeres trænings- og behandlingshus.

Lige som Statsministeren appellerer til at vi skal stå sammen som samfund, så beder vi dig om din hjælp.

Som nystartet virksomhed står vi en sårbar situation, og det vil være en kæmpe stor økonomisk hjælp, hvis du har mulighed for at undlade at sætte dit abonnement i bero.

 

Online træning.

Vi har allerede lavet en række tiltag for at hjælpe dig til at fortsætte din træning. I går havde vi vores første live streaming af Golf Fitness via Facebook. Her var hver deltager hjemme i egen stue og vi havde lavet træning så alle kunne være med.

Det er vores mulighed på nuværende tidspunkt, altså at lave online træning, hvor vi fortsætter træningen, men uden at mødes rent fysisk.

Måden du deltager i træningstimen på er, at du via Facebook anmoder om at blive medlem af gruppen “Motus Fit Vejle – Online træning”.

Klik her eller Skriv “Motus Fit Vejle – Online træning” i søgefeltet på Facebook.

Når du er medlem af gruppen “Motus Fit Vejle – Online træning”, vil de praktiske oplysninger omkring dit hold løbende blive lagt op i gruppen.

Til jer som ikke bruger Facebook.

Der bliver også lagt træningsvideoer på vores hjemmeside motusfit.dk, hvor du kan træne sammen med os.

Vi står også klar til at hjælpe med online én til én træning, ligesom vi hver dag vil lægge dagens træningspas op på vores Facebook side, så du kan holde formen ved lige indtil det igen er muligt at komme i Motus Fit.

 

Aflysninger og nye tider.

I forhold til individuel behandling og træning aflyses alle tider indtil d. 10/5.

Vi kontakter jer i løbet af næste uge for at få en ny aftale i kalenderen.

Vi står også til rådighed med telefonisk eller videokonsultation. Kontakt os for at høre om mulighederne.

Har du spørgsmål til ovenstående kontakt os venligst på mail: info@motusfit.dk eller tlf: 73 70 70 60

Pas godt på hinanden og Jer selv i denne svære situation.

 

Bedste hilsner

Team Motus Fit

 

 

om motus fit
Forebyg smitte af coronavirus