fysioterapeut i vejle
FYSIOTERAPI TIL DIG

Få specialister i ryggen - og nå dine mål

BOOK EN SAMTALE

FYSIOTERAPI

Fysioterapi er specielt effektivt til behandling af skader, genoptræning eller som forebyggende indsats. Vores fysioterapeuter i vejle holder din krop sund – eller får dig hurtigt på banen igen.

MASSAGE

En massagebehandling kan gøre dig afslappet og fyldt med ny energi. Massage løsner op i spændt muskulatur, øger blodcirkulationen og transporterer vigtige affaldsstoffer væk fra musklerne – samtidig med at ny energi tilføres.

AKUPUNKTUR

Har du smerter? Så er akupunktur måske løsningen. Akupunktur er et særdeles effektivt redskab til smertelindring. Det er særligt brugt ved hovedpine og nakke problematikker.

FRI BEHANDLING

For kun 799 kr. pr. måned kan du få fri fysioterapi behandling.

Med vores behandlinger har du mulighed for Fysioterapi, Massage, Be Activated og Akupunktur. Du kan sammen med din fysioterapeut Vejle finde frem til, hvad du har brug for.

Du kan få EFFEKTIV
BEHANDLING
Med muligheden for fysioterapi, massage og akupunktur er du godt stillet.

Få behandling der virker

Du kan få adgang til vores dygtige fysioterapeuter i vejle, der også er uddannede i massage og akupunktur.

Vi er her for dig, og vi står klar til at hjælpe. Vi kan lave manuel behandling, massage, akupunktur, BeActivated, laser eller facilitere din genoptræning.

KONTAKT OS HER
fysioterapi i vejle

Fysioterapi i Vejle

Behandlinger med fysioterapi

Fysioterapi dækker over dine muligheder for behandling.
Vi hjælper dig hurtigt og effektivt igennem en skadesforløb, et genoptræningsforløb samt vi optimerer din fysik, så du forbliver skadesfri.

Herunder ser du hvilke former for fysioterapi vi tilbyder i Motus Fit: BeActivated, K-LASER – laser behandling, Tapening, Massage og Akupunktur.

Ved en manuel fysioterapi behandling bruger vi vores varme hænder som redskab. Du kan med en manuel behandling afhjælpes med rygsmerter, nakkeproblemer eller andre bevægeapparatets udfordringer af vores fysioterapeut i vejle.

fysioterapeut i vejle

K-LASER – laser behandling

Vi tilbyder K-LASER behandling i Vejle. Det er fjerde generations laser terapi. Det er effektiv lindring af smerter og behandlingen hjælper i helingsprocessen.K-LASER er den mest kraftfulde og effektive terapeutiske laser der findes.

K-LASER er for dig, der har problemer med: gigt, inflamatorisk tilstand af sener, muskler eller led, smerter i ryggen, knæ, skulder eller nakke.

Hvad er laserterapi?

Laserterapi, eller ”fotobiomodulation”, er brugen af specifikke bølgelængder af lys (synligt rødt lys eller nær-infrarødt lys) til at skabe terapeutiske effekter. Disse effekter omfatter hurtigere sårheling, smertelindring, forbedret blodcirkulation og formindsket hævelse. Laserterapi har været brugt i Europa af fysioterapeuter, læger og sygeplejepersonale så langt tilbage som i 70’erne.

Hvad sker der ved en Laserbehandling?

Laserbehandling er smertefri. Den frigivne energi øger blodcirkulationen, trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Dette skaber et optimalt helbredende miljø, der reducerer betændelse, hævelser, muskelkramper, stivhed og smerte. Det skadede område vender tilbage til sin normaltilstand, så funktionen i det behandlede område genoprettes, og smerten mindskes.

Effekt af Laserterapi på celleniveau

Under laserterapi påvirker det infrarøde laserlys kroppens væv på celleniveau. Cellestofskiftet øges, og dermed forbedres transport af næringsstoffer gennem cellemembranen. Dette igangsætter en øget produktion af cellulær energi (ATP), der fører til en kaskade af positive virkninger, der øger cellernes og dermed vævets sundhed.

 

Massage

Den afslappende følelse i kroppen efter en god gang massage er noget vi alle har brug for at opleve i en travl hverdag. Massage dagen efter et løb eller efter en fodboldkamp er typisk noget man kun forbinder med sports på eliteplan. Vi mener det er lige så relevant for dig!

Læs mere om massage i Vejle her

Tapening

Skal du have tapet anklen inden en fodboldkamp eller skal du have tapet ryggen for at kunne spille din golfrunde, så har vi løsningen til dig.

Vi har efteruddannet os i forskellige tape teknikker. Vi arbejder med både Kinesiotape og klassisk sportstape. Vi står ved vores motto: ”Med os i ryggen, er du på banen”. 

Akupunktur

Akupunktur betyder behandling med nåle. Behandlingen foregår ved, at man stikker tynde nåle ind i hud og muskler. Her stimulerer nålene nerverne. Dette resulterer i lokal øget blodgennemstrømning, og at man udskiller smertedæmpende hormoner.

Læs mere om vores akupunktør i Vejle her

Det er en flere tusind år gammel behandlingsform, som er yderst effektiv i forhold til at behandle smertetilstande i muskler og led, migræne og spændingshovedpine.

BeActivated

Din krop vil ofre hvad som helst

Baggrunden for denne behandlingsform bygger på at din krop har to prioriteter:

  1. At trække vejret. EN nødvendighed for at sende livsvigtig ilt rundt til kroppens celler
  2. At bøje og strække hoften. Det er en nødvendighed for at du kan bevæge dig fx når du går, løber, rejser og sætter dig.

For at opretholde disse to evner vil din krop ofre hvad som helst – du er simpelthen nødt til at trække vejret, og du er nødt til at kunne bevæge dig for at overleve. Hvis de muskler, som har de to livsvigtige opgaver af den ene eller anden årsag ”slukker” vil din krop finde alternative måder at løse opgaven på i form af kompensationsstrategier.

Kompensationsstrategi

Kompensationsstrategi vil medføre nedsat funktion og ydeevne. Du vil ofte opleve målbare reduktion i styrke, kraft, fleksibilitet, balance og udholdenhed, som efterlader din krop mindre modstandsdygtig og i risiko for smerte, dysfunktion og nedsat præstationsevne.

fys-i-vejle
fysioterapi-i-vejle

Derfor vil BeActivated hjælpe dig

Din krops fulde potentiale

Ved at benytte BeActivated, vil vi hjælpe dig til at udnytte din krops fulde potentiale. Simple ændringer i og aktivering af dysfungerende muskler vil tillade din krop at foretage et øjeblikkeligt skifte. Et skifte der medfører øget styrke, kraft og præstationsevne.

Aktiveringsteknikkerne foregår ved simple tryk på bestemte punkter på kroppen, efterfulgt af test der viser ændringen.

Resultaterne

Resultaterne af BeActivated er utrolige. En aktiveret krop vil hurtigt skifte fra en tilstand af spænding, smerte og nedsat styrke; til en stærk, afslappet tilstand med en fremragende ydeevne. Du kan opleve at funktioner, som tidligere var besværliggjort bliver lettere og at smerter i kroppen reduceres eller helt forsvinder.

Hvis du som sportsudøver ikke har det optimale aktiveringsmønster, vil dit bedste resultat være en ringere præstation end dit fulde potentiale giver dig mulighed for.

Aktivér din krop

Mærk FORSKELLEN
- din krop vil takke dig!
KONTAKT OS HER

Priser på Fysioterapeutisk konsultation / behandling

Hos MotusFit er dine behandlinger og medlemskab en investering i din livskvalitet. Priserne er nemme at gennemskue, og du har ingen lange bindingsperioder.

Hos os er der ingen binding og du kan opsige dit abonnement fra måned til måned.

Vi starter altid med en grundig førstegangs konsultations til 485 kr. Derefter kan du vælge Fri Behandling til 799 kr. pr. md. eller betale pr. gang.

Fysioterapi
305 kr/30 min
- Højt uddannede fysioterapeuter.
- Adgang til alle behandlingsformer.
- Førstegangs konsultation 450 kr.
- Mulighed for tilskud gennem Danmark.
Fri behandling
799 kr/måned
- Højt uddannede fysioterapeuter.
- Førstegangs konsultation 485 kr.
- 4 behandlinger pr. måneden.
- Adgang til alle behandlingsformer.
- Mulighed for tilskud gennem Danmark.

Book en samtale

Udfyld formularen – du hører fra os inden for 24 timer!