golf body test
Træn GOLF hele vinteren

Dyrk Golf Fitness 1 gang om ugen

BLIV RINGET OP

Med Golf Body Test kan du…

Slå op til 20 meter længere

Med forløbet Golf Body Test kan du forvente en øget slaglængde på op til 20 meter igennem større bevægelighed og bedre fysisk evne til at skabe fart.

Bliv skadesfri!

Skader og fysioterapi går hånd i hånd. I et forløb med en golffysioterapeut vil du blive grundig undersøgt og du vil få øvelser rettet mod de problemstillinger der forårsager smerte i dit golfsving.

Individuel tilpasset forløb

Med Golf Body Test får du et individuelt forløb, der tager udgangspunkt i sammenspillet mellem din fysik og dit golfsving.

Golf Body Test

Golf Body Test er 25 fysiske test af kroppens smidighed, styrke og balance. Testen er dybdegående og tager 60 minutter at gennemføre. Du får med testen et overblik over dine styrker og svagheder.

Du får resultater der vil forbedre din golfform.

  • Individuelt træningsprogram
  • Grundig instruktion i øvelserne

Golf body test forløbet kan ses som et 12 ugers forløb eller en proces med kontinuerlig opfølgning. Du vil starte med at få udarbejdet en grundig screening af en times varighed sammen med en golffysioterapeut. Produktet af denne screening vil være et træningsprogram som laves de næste 4-6 uger inden næste opfølgning. Her vil vi gennemgå de udvalgte test, hvor vi sammen er blevet enige om, at du skal blive bedre. Du vil efterfølgende blive opdateret med nye øvelser til de næste 4-6 ugers træning.

Øvelserne i en golf body test forløb tager udgangspunkt i de bevægelser og muskler som er essentielle i et golfsving. Efter et forløb på 12 uger vil du opleve en bedre forudsætning for at udføre de svingbevægelser dig og din træner arbejder på.

Mange golfspillere ønsker at opnå større slaglængde. Vi hjælper dig med øvelser der fokuserer på netop de områder der give mere power i det golfsving. Forskningen viser, at bevægelighed omkring overkrop, rotationskraft og styrke i benene er faktorer som giver mere fart i køllen. Vi tester din fysik igennem og ser i fællesskab på, hvor du skal starte.

golf-body-test-sving
fysioterapeut i vejle

Det får du ved Gold Body Test

Du får 1 times konsultation med en golf fysioterapeut der vil teste 25 fysiske test. Du får på den måde et spindelvævskema, der viser dine styrker og svagheder i din bevægelighed. Du får herudfra:

  • Du får 1 times test
  • Et individuelt træningsprogram
  • Grundig instruktion i øvelserne
  • Afsluttende test

Priser på Body Test

Hos MotusFit er dit træningsmedlemsskab en investering i din livskalitet. Priserne er nemme at gennemskue, og du har ingen lange bindingsperioder
Body Test
1695 kr
25 golfrelaterede tests af din krop
1 personligt træningsprogram
2 re-tests