golf fitness
Kom i STÆRK GOLFFORM

Dyrk Golf Fitness 1 gang om ugen

BLIV RINGET OP

Med Golf Fitness opnår du at…

Højere svinghastighed

I golffitness er det golfsvingsbevægelserne der er tænkt ind i træningsøvelserne. Vi træner hele kroppen på en time og giver dig et bedre fundament for at svinge golfkøllen hurtigere samt skadefrit til næste sæson.

Opnå bedre kondition og velvære

I golffitness er der indlagt et høj intensivt træningspas (12 min), som formår at få pulsen højt op på kort tid og forbedre din kondition.

Holdtræning med andre spillere

Vi træner på hold af 8-10 deltagere hvor fællesnævneren er golf. Der er rig mulighed for at socialisere med andre golfspiller fra omkringliggende golfklubber imens at i får sved på panden.

Golf Fitness

Golf Fitness er fysisk træning på små eksklusive hold, direkte målrettet mod golfspillere. Træningen er udarbejdet af golflandsholdets fysiske trænere.

Du vil forbedre golfformen og blive en bedre golfspiller.

  • Effekten er veldokumenteret.
  • Alle kan deltage – uanset fysik, alder og handicap.

Træningstimen er delt op i fire dele: opvarmning, golfspecifik styrketræning, pulstræning (HIIT) og udstrækning. Vi træner med nogle unikke elastikker der kan strække sig meget langt uden modstanden, bliver for hård i yderposition. Dette skaber fundamentet for en masse spændende øvelser, du højst sandsynligt ikke har mødt før.

I golffitness er det golfsvingsbevægelserne der er tænkt ind i træningsøvelserne. Vi træner hele kroppen på en time og giver dig et bedre fundament for at svinge golfkøllen hurtigere samt skadefrit til næste sæson.

I vintersæsonen, hvor frekvensen af golf daler en smule, så er golffitness en god måde at holde kroppen i gang. I træningstimerne laver vi mange rotationsbevægelser som fastholder dig i golfmode og du holder smidigheden ved lige.

Udover at golffitness er golfspecifik træning, så opnår du også sundhedsmæssige fordele ved at træne med på vores hold. Dine knogler og muskler holder sig sunde og stærke, igennem forbedret kondition vil du nedsætte risikoen for livsstilssygdomme og du vil bemærke et større overskud i hverdagen.

golf-fitness-elastik
golf fitness øvelse

Det får du ved Golf Fitness

En times holdtræning på små eksklusive hold for golfspillere. Vi vægter højt at der er god tid til den enkelt e deltager og du vil modtage individuelle tilpasninger. På den måde sikrer vi god kvalitet i træningen og optimale resultater.

  • Du får bedre kondition – en del af træningen er intervaltræning (HIIT) som forbedrer hjertemuskulaturen.
  • Du får mere styrke – Vi træner de muskler som er essentielle for at blive en bedre golfspiller.
  • Du får højere svinghastighed – I træningen bliver du mere smidig og øger hastigheden af din overkropsrotation.

Priser på Golf Fitness

Holdtræning
Holdtræning
399 kr/måned
1 x ugentlig HOLDTRÆNING
Fri adgang til fitnessmaskinerne i hele centrets åbningstid.

START TIL GOLF FITNESS

KOM I MEGET BEDRE
GOLFFORM
BOOK GRATIS PRØVETIME

Book prøvetime

Udfyld formularen – du hører fra os inden for 24 timer!