fitness træning i vejle
NÅ DINE FITNESS MÅL

VÆGTTAB - MERE STYRKE - BEDRE KONDITION

BOOK PRØVETIME
fitness i vejle
NÅ DINE TRÆNINGSMÅL

TAB DIG - BLIV STÆRKERE - FÅ MERE STYRKE

FÅ GRATIS PRØVETIME
EFFEKTIV CIRKELTRÆNING

PÅ KUN 18 eller 27 MINUTTER!

HOLDTRÆNING MED MENING

I Motus Fit træner vi, så vi får mere glæde ud af vores sport. Igennem holdtræning, får du en træning skræddersyet til, at du kan performe bedre, undgå skader og opleve den gode holdfølelse, som du får gennem fælles træning. Vi har mange forskellige hold, fælles for alle er, at der er få deltagere, træningen er unik og udviklet med et formål, her får du ikke et ONE FIT FITS ALL, i Motus Fit ved vi alle ikke er ens og træning til en senior, en ryg genoptræning eller en golfspiller er vidt forskellige. Find det hold der passer dig nedenfor.

LÆS MERE OM HOLDENE I MOTUS FIT

Her kan du læse lidt om alle vores hold i Motus Fit og booke en prøvetime eller blive ringet op til en snak med vores dygtige fysioterapeuter og trænere.

RYGTRÆNING

FYSIOTERAPEUTISK HOLDTRÆNING

Læs mere om vores ryghold, som er til dig der ønsker en stærk og sund ryg – måske har du allerede problemer med ryggen eller du er proaktiv og ønsker at styrke ryggen så du ikke får udfordringer senere.

KNÆTRÆNING

FYSIOTERAPEUTISK HOLDTRÆNING

Knæholdet er et fysioterapeutisk hold, hvor træning af knæ og hofter er i fokus, træningen tilpasses den enkelte af vores dygtige fysioterapeuter, så du får den træning du behøver.

DIN SPORT

SPORTS SPECEFIKT HOLDTRÆNING

Læs om vores sports specifikke holdtræning, hvor du kan forbedre din fysik målrettet mod din sport. GOLF, CYKLING, FODBOLD ELLER E-SPORT

BOOTCAMP

KOM I FORM PÅ 8 UGER

Kom i form på 8 uger – er en bootcamp for dig, som ønsker at træne under kyndig vejledning, opnå resultater og have det sjovt imens!

HOLDOVERSIGT AARHUS (EGÅ)

Her kan du se de forskellige hold i centret og evt. bestille en prøvetime eller booke en samtale ved en af vores dygtige fysioterapeuter eller trænere.

HOLDOVERSIGT VEJLE

Her kan du se de forskellige hold i centret og evt. bestille en prøvetime eller booke en samtale ved en af vores dygtige fysioterapeuter eller trænere.

Alle vores instruktører er fysioterapeuter

Meget brugervenlige træningsmaskiner

Skånsom og effektiv træning for alle

CIRKELTRÆNING OG FITNESS ER INDKLUDERET - GRATIS

Oplev hvor
EFFEKTIV cirkeltræning er
BOOK GRATIS PRØVETIME HER

Alle vores fitness trænere er uddannede fysioterapeuter

Alle vores ansatte er fysioterapeuter, med relevante videregående uddannels er indenfor fitness og/eller træningsforståelse og -optimering.

Du får som medlem hos os adgang til disse kompetencer, og det vil du profitere af på din fitness rejse. Vi er nysgerrige på dig og din træning, og vi vil gerne stille vores viden til rådighed og hjælpe dig på rette vej, så du kan indfri dine træningsmål.

Så ta’ endelig fat i os med dine spørgsmål. Har du specifikke ønsker og mål, så vil vi anbefale at du booker et forløb med en af vores personlige trænere – læs mere her.

Vores træningsudstyr – udvalgt til dig

Til vores fitnesscenter i Vejle har vi bestræbt os på at vælge det ypperste udstyr på markedet. Det bærende brand i vores funktionelle afdeling er Eleiko. Et mærke af god kvalitet.

Til vores cirkeltræningsområde har vi valgt maskiner fra Keiser. Disse maskiner er baseret på luftmodstand, som i mange tilfælde er overlegen i forhold til jernskiver, når det gælder effektivitet og skånsomhed.

Brugervenligheden er helt i top, og du vil få motiverende feedback fra maskinernes display. Luftmodstanden muliggør desuden flere træningsniveauer end traditionelle maskiner med vægtstakke.

Book prøvetime

Udfyld formularen – du hører fra os inden for 24 timer!