Knæskader

En hverdag uden knæsmerter

Smerter i knæet begrænser dig, men du kan få en hverdag uden smerter, på vores knæ hold kan du træne dit knæ til at klarer hverdagens udfordringer, forebygge eller komme over en skade – vil du ringes op og høre mere, så udfyld nedenfor.

Vi træner:

Mandage og onsdage 15.00 til 16.00 (Vejle)

Mandage og torsdage 15.00 til 16.00 (Egå)

HØR MERE OM KNÆHOLDET

Få et sundt og stærkt knæ!

Knæholdet i Motus Fit

Knæhold for Begyndere er et koncept der er udviklet over de seneste 13 år. Hemmelighederne bag succesen er mange, men vigtigst af alt så bygger vi træningen op omkring din situation og dine behov.

En til en konsultation med en knæspecialist.

Inden din første træning, skal du til en opstartskonsultation hos en af knæspecialisterne i Motus Fit. Her vil du have mulighed for at fortælle om dine knæsmerter og de begrænsninger og udfordringer du oplever, ligesom du vil gennemgå en række undersøgelser. Hermed sikrer vi, at vi er opmærksomme på de skavanker, som måtte kræve ekstra fokus under din træning. På den måde får du de bedste betingelser for et udbytterigt forløb. Selvom du træner på et hold, vil der hele tiden være mulighed for individuel tilpasning af øvelserne.

Holdtræning med fokus på den enkelte

Vi træner på smålukkede hold, hvor dine unikke behov er i centrum. Men du nyder stadig godt af de sociale fordele, sparringen og motivationen holdtræning giver. Her træner vi alle mod det samme mål og du vil opleve en stor gevinst i form af sammenhold og motivation, også de dage hvor træningen ikke er første valget.

ALT DET PRAKTISKE

Knæhold for begyndere er et lukket hold på maksimalt 9 deltagere. Et lukket hold betyder at det er de samme personer, der deltager gennem hele forløbet. Knæhold for begyndere strækker sig over 8 uger, med superviseret træning 2 gange ugentlig af 1 times varighed. Inden opstart bookes en individuel forundersøgelse hos fysioterapeuten med grundig gennemgang og tests, så bevægelser og funktioner der kræver ekstra opmærksomhed under træningen identificeres.

Vi træner:

  • mandage og onsdage 19.00 til 20.00

Hele forløbet inkl. en opstartskonsultation koster 2.195,00 kr.  Der kan opnås tilskud fra ”danmark” og visse sundhedsforsikringer. Tilskuddet er betinget af en skavank, som er en faglig vurdering fra fysioterapeuten.

Ved deltagelse i alle træninger opnår du et tilskud fra ”danmark”.

https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/fysioterapi

Gruppe 1: maks. 900 kr. pr. år (ved deltagelse i alle 16 træninger inkl. forundersøgelse; tilskud = 900 kr.)

Gruppe 2: maks. 1.200 kr. pr. år (ved deltagelse i alle 16 træninger inkl. forundersøgelse; tilskud = 1.005,50 kr.)

Gruppe 5: maks. 600 kr. pr. år. (ved deltagelse i alle 16 træninger inkl. forundersøgelse; tilskud = 600 kr.)

Som deltager på knæholdet for begynder har du desuden Fri Træning i træningscenret i alle 8 uger. Her kan du blandt andet benytte vores effektive og skånsomme cirkeltræning, der vil være et særdeles godt supplement til din træning på knæholdet.

Knæhold for begyndere henvender sig til dig, der har knæsmerter som f.eks.

– Slidgigt (artrose)

– bruskskader

– Løberknæ

– Forreste knæsmerter (patellofemoralt smertesyndrom)

– Springerknæ

Book en samtale

Udfyld formularen – du hører fra os inden for 24 timer!
    • DD slash MM slash YYYY
    • :