fitness træning i vejle
NÅ DINE FITNESS MÅL

VÆGTTAB - MERE STYRKE - BEDRE KONDITION

BOOK PRØVETIME
fitness i vejle
NÅ DINE TRÆNINGSMÅL

TAB DIG - BLIV STÆRKERE - FÅ MERE STYRKE

FÅ GRATIS PRØVETIME
EFFEKTIV CIRKELTRÆNING

PÅ KUN 18 eller 27 MINUTTER!

GOLF FITNESS

Golf Fitness er små lukkede hold af 1 times varighed hver uge hen over vinteren. Du træner alle golfrelaterede muskler samt smidighed og balance.

Du vil opleve, at du er blevet en bedre golfspiller henover vinteren: Du kan slå længere og du får (meget) mere overskud på golfbanen.

FODBOLD FITNESS

Øvelserne lugter af fodbold og er desuden udvalgt specifikt til de opgaver, kroppen bliver udsat for i løbet af en fodboldkamp.

Du holder farten i top henover vinteren og nedsætter risikoen for fiberskader, når den nye sæson begynder. Og så er Fodbold Fitness sjovt.

CYKEL FITNESS

Denne ugentlig holdtræning er til dig, der ønsker højere gennemsnits watt og bedre evne til at lukke hullet foran dig. Igennem en times træning med andre cyklister månedligt hen over vinteren arbejder vi på at få benene til at yde ekstra, når du sætter dig på cyklen til foråret.

E-Sport Fitness

E-Sport Fitness, er til den unge gamer, som gerne vil have holdtræning, med andre ligesindende, som vil have en fysisk aktiv træning, der hjælper din gaming performance.

Kom i form med
HOLDTRÆNING TIL DIN SPORT
Holdtræning er en effektiv form for Fitnesstræning for alle – uanset alder og niveau.

Her for du en mellemting mellem alm. selvtræning og personlig træning, vi træner sammen, vi udvikler os sammen, men der bliver også taget hensyn til dine behov. Med fysioterapeuter som instruktører er du sikker på træningen er af højeste kvalitet og du får ikke skader eller overbelastninger.

BOOK GRATIS PRØVETIME
effektiv fitness træning i vejle

Se alle vores holdtrænings tilbud her. HOLDTRÆNING

Alle vores instruktører er fysioterapeuter

Meget brugervenlige træningsmaskiner

Skånsom og effektiv træning for alle

Et anderledes Fitnesscenter i Vejle

Vi er dedikerede til at give dig en solid fitness oplevelse, og derfor har vi skabt Motus Fit.

Vi er sikre på, at du vil føle dig velkommen hos os og nyde din fitness træning i Vejle – hver gang! Vi har fokus på funktionalitet ned i hver eneste detalje, og alt er nøje udvalgt for at støtte bedst muligt op om din træning.

Motus betyder bevægelse på latin, og netop bevægelse er vores altoverskyggende mantra. For vi har alle brug for mere bevægelse i en verden, som forsøger at gøre os mere og mere inaktive. Så kom og bevæg dig – sammen med os.

Prøv Fitness Cirkeltræning - GRATIS

Oplev hvor
EFFEKTIV cirkeltræning er
BOOK GRATIS PRØVETIME HER

Alle vores fitness trænere er uddannede fysioterapeuter

Alle vores ansatte er fysioterapeuter, med relevante videregående uddannels er indenfor fitness og/eller træningsforståelse og -optimering.

Du får som medlem hos os adgang til disse kompetencer, og det vil du profitere af på din fitness rejse. Vi er nysgerrige på dig og din træning, og vi vil gerne stille vores viden til rådighed og hjælpe dig på rette vej, så du kan indfri dine træningsmål.

Så ta’ endelig fat i os med dine spørgsmål. Har du specifikke ønsker og mål, så vil vi anbefale at du booker et forløb med en af vores personlige trænere – læs mere her.

Vores træningsudstyr – udvalgt til dig

Til vores fitnesscenter i Vejle har vi bestræbt os på at vælge det ypperste udstyr på markedet. Det bærende brand i vores funktionelle afdeling er Eleiko. Et mærke af god kvalitet.

Til vores cirkeltræningsområde har vi valgt maskiner fra Keiser. Disse maskiner er baseret på luftmodstand, som i mange tilfælde er overlegen i forhold til jernskiver, når det gælder effektivitet og skånsomhed.

Brugervenligheden er helt i top, og du vil få motiverende feedback fra maskinernes display. Luftmodstanden muliggør desuden flere træningsniveauer end traditionelle maskiner med vægtstakke.

Priser på Fitness og Cirkeltræning

Hos MotusFit er dit træningsmedlemsskab en investering i din livskalitet. Priserne er nemme at gennemskue, og du har ingen lange bindingsperioder
FRI TRÆNING
229 kr/måned
Fitness og cirkeltræning
PERSONLIG TRÆNING
650 kr/60 min
Individuelt og personlig træning

Book prøvetime

Udfyld formularen – du hører fra os inden for 24 timer!