Om Motus Fit

Om Motus Fit

Vi brænder for funktionel træning.

Altså træning der giver mening og værdi for lige præcis dig, der skal træne.

Træning der gør, at du bliver mere funktionel i dine gøremål. Det kan være, du som golfspiller vil blive bedre til at spille golf.
Eller du som cykelrytter/mountainbiker vil bruge fysisk træning til at kunne træde flere watt.

Måske er du motionist eller fitness-menneske og prioriterer en sund livsstil og det at holde dig i form.
Uanset din træningsmæssige baggrund – eller mangel på samme – er Motus Fit-huset stedet for dig og DIN træning.

Vores navn Motus Fit beskriver rent faktisk vores mission ret godt: Motus på latinsk betyder bevægelse og Fit betyder…..Fit.
Så med lidt kunstnerisk frihed ser vi det som vores mål at bruge bevægelse til at holde dig fit. Og med vores fysioterapeutiske baggrund sørger vi for at gøre dig fit, så du kan komme tilbage til bevægelse.

Du finder Motus Fit Aarhus her

Du finder Motus Fit Vejle her

Fysioterapeuterne & Fysiske trænere i Motus Fit

Martin Lauridsen - Fysioterapeut, BSc

Jeg har arbejdet med golfeliten de sidste 20 år

Jakob Nees - Fysioterapeut, BSc

Jeg har gennem de sidste 18 år arbejdet med de danske golflandsholdsspillere og de professionelle golfspillere. Lucas Bjerregaard er en af mine succeshistorier inden for golfverdenen – jeg rejser stadig rundt med ham til hans golfturneringer.

Og jeg står for hans fysiske træningsplanlægning – og den den biomekaniske sparring med hans træner samt manuelle behandlinger under turneringerne.

Derfor skal du vælge Motus Fit

 Vi er alle uddannede fysioterapeuter – og har en passion for træning og bevægelse. Vi tænker træning og sund livsstil ind i det meste, og vores erfaring og uddannelse bliver din styrke, når du træner i huset.

Golf 110%
Cykling 110%
Fodbold 110%
Funktionel Fitness 110%

Vi er træningsnørder

– vores viden kommer dig til gode

Vi har arbejdet som fysioterapeuter og fysiske trænere for golflandsholdet og for de danske professionelle golfspillere siden 2001. Vi er også en del af det landstrænerteam, der har skabt guldalderen i dansk golf.

De sidste 5 år har vi lavet Golfklinik konceptet, hvor vi har samlet 42 Golfklinikker. Her bruger vi vores træningsfilosofi til at lave golfspecifik fysisk træning og fysioterapi til golfmotionist.

Vi åbner nu vores egen Golfklinik i vores nye hus. Vi har døbt huset; Motus Fit.

Motus Fit giver os muligheden for at samle erfaringerne fra Golfklinik i et hus, hvor vi kobler Cykelklinik og Fodboldklinik sammen med fysioterapi og sports specifik fitness.

Med andre ord er vi ved at føre vores drøm ud i livet, hvor vi skaber et hus, der favner det bedste fra fysioterapi og træningsverdenen med vores specifikke viden inden for sportsverdenen.

Alle er velkommen i Motus Fit!

Den glade motionist, supermotionisten, elite sportsudøveren – og ikke mindst dig der finder livskvaliteten ved en løbetur i skoven.

MotusFit Vejle

DET SIGER VORES MEDLEMMER