Adalbert Negru

Adalbert Negru

Biography:

  • Styrketræning
  • Rettelse af kropsstilling
  • Genoptræning
  • Konditions træning
  • Programmering og periodisering
  • Kropskompositions ændringer
  • Udannet fysisk træner

Hvem er jeg?

Som menneske er jeg typen der ser glasset halvt fuldt, og gør udfordringerne til fordele. Med 6 års erfaring i fitness, en uddannelse som fysisk træner og en stærk følelse af at jeg skal hjælpe andre til at leve et godt liv, udvikler jeg præcis den træningsplan du har brug for. Efter nogle års søgning har jeg været heldig at have fundet ud af hvad min passion er, og at jeg kan bruge det til at ændre andres liv til det bedre. Jeg er typen der søger udvikling, og det kan ses i alt hvad jeg laver.

Hvad er træning for dig?

Træning er fundamentet til et stærk, lykkeligt og godt helbreds liv. Vi er skabt til at bevæge os, være aktive, flytte grænser og udvikle os for at nyde livet, og i den bedste træning gør man lige præcis det. Man udvikler sig til en bedre udgave af sig selv og alle omkring sig bliver påvirket af det. Om det er at man kommer hjem tidfreds og afslappet efter en fantastisk træning, at man viser sine børn at man skal kæmpe for sine drømme eller, at man har fundet selvtilliden til at være sig selv.

Hvad skal man forvente i et forløb hos mig?

Man skal forvente at jeg presser DIG ved at få dig ud af din comfort-zone, da det er den vej udvikling opnås. Ved mig hænger det hele sammen. Det mentale, det fysiske og sjælen er en helhed, og til klientens fordel har jeg evnerne til at hjælpe med alle 3 dele. Man skal have respekt for processen og regne med at man bliver klogere på, hvorfor man gør det man gør og hvad det er, at man skal udrette for at opnå sit mål.

Hvem vil have gavn af træning hos mig?

Alle vil have gavn af træning hos mig, idet jeg har en bred viden indenfor fitness og altid søger at udvide det. Jeg kan rigtig godt lige træning med løse vægte, men er virkelig dygtig til at finde den rigtige øvelse til kunden ved hjælp af alle redskaber. Vi vil i samarbejde lægge den bedst mulige plan for dig, da det handler om hvad DU har brug for. Er det at du vil blive stærkere for at gå op på trapperne, komme ned på gulvet for at lege med børnebørnene, blive lettere, bygge muskler, finde ro, blive smertefri, få mere energi, blive sundere, komme ud af depression, blive mere udholdende, blive bedre til din sport eller bare brug for coaching for at nå til næste højde.

 

Jeg er villig til at hjælpe. Er du villig til at udvikle dig og blive udfordret?