Morten Storgaard Mortensen

Education:Kandidat i idræt

Experience:Siden 2016

Age:32

Email:pt@motusfit.dk

Morten Storgaard Mortensen

Kandidat i idræt

Biography:

  • Personlig træner med 5000 timers erfaring
  • Bachelor i Ernæring og Sundhed
  • Kandidat i Idræt og Sundhed

 

Hvorfor er du blevet personlig træner?

Efter mange lærerige år på skolebænken trængte jeg i 2016 til at komme ud og arbejde mere praktisk med mine værktøjer. Træning, kroppen, mad og livsstil er spændende og studietiden havde givet mig en masse redskaber for at hjælpe andre med at forbedre disse parametre.

Den største motivation for mig i mit job er dog klart det menneskelige aspekt. Folks forskellighed holder mig på tæerne og jeg finder det utroligt givende hver gang jeg sammen med en klient for brudt koden til det område hvor netop de ønsker forbedring.

 

Hvad er god træning for dig?

Træning kan være mange ting, men for mig skal det have et formål. Det behøver ikke være super omfattende, men når jeg træner har jeg nogen bevægelser jeg kontinuerligt prøver at blive bedre eller stærkere til at udføre. Træning skal altså have en hvis grad af at ville blive bedre, hvilket i og for sig kan betyde alt fra 1 til 8 skemalagte øvelser i et træningspas. Det at kunne dygtiggøre sig over lang tid har været en del af mit liv i mange år med elitegolf. En plan og et mål motiverer, sikre vedholdenhed og over tid gør det træning til vane.

 

Hvad kan man forvente hvis man køber et forløb hos dig?

Klienter hos mig vil få værktøjer til de ting de gerne vil forbedre. Om det så omhandler kost, træning eller livsstil så er det vigtigt at der er visse håndgribelige tiltag i sådan en proces. Det er altså min opgave at give mine klienter et forløb der gør dem bedre, får dem i den retning de gerne vil og ikke mindst gør dem klar til at stå på egne ben.

Relationen mellem mig og mine klienter tillægger jeg stor værdi. Kun med god kommunikation kan vi sammen skabe forudsætninger for at skabe resultater. Inden start vil vi sammen klarlægge hvor vi er og hvor vi gerne vil hen. Derfra er emner som tid, overskud, erfaring og nuværende fysik vigtige ting, der skal have en betydning for hvad vi kan forvente. Mig og klienten har altså en realistisk enighed om hvad vi skal nå med et forløb og derfra skal jeg nok holde folk velment til ilden.