Tina Boye

Education:Kostvejleder og Personlig Træner

Experience:Siden 2016

Email:tina@motusfit.dk

Tina Boye

Kostvejleder og Personlig Træner

Biography:

  • Certificeret kostvejleder
  • Sundhedscoach
  • Personlig træner
  • 5 års erfaring

 

Privat er jeg gift og har 3 børn, som alle dyrker idræt på højt niveau. Derfor går en stor del af fritiden med logistik og opbakning, samt at sikre den rigtige kost, så de kan præstere optimalt.

Personligt har altid været meget aktiv og dyrket gymnastik, dans, cyklet, skiløb, svømning og styrketræning. Som barn var jeg overvægtig, men efter et sygdomsforløb med kyssesyge tabte jeg mig og blev slank. Da jeg var 18 år gammel blev jeg ramt af Candida Albicans, der er en tarmsygdom, hvor symptomerne er mavesmerter og kløe på kroppen. Efter en del forgæves forsøg på afhjælpning, fandt jeg en behandler, som på 4 mdr. med ændret kost og behandling gjorde mig smertefri.

Jeg elsker udfordringer, og har bl.a. cyklet til Paris 2 gange til fordel for børnecancer. Selv om cykling mest udfordrer kredsløbet, blev jeg bevidst om hvor meget styrketræning hjalp mig til at blive markant bedre, specielt på kuperede etaper.

Jeg har konstateret, at den rigtige kost for mig gør at jeg præstere bedre i hverdagen og giver mit et mere stabilt energiniveau. En sidegevinst for mig er, at jeg samtidigt kan holde min vægt stabil på det niveau jeg ønsker.

Under mine graviditeter tog jeg typisk 20 kg. på, og de skulle hver gang slides af. Det fik jeg gjort med baggrund i min viden og interesse omkring den rigtige kost og motion.

Senere i livet har jeg erfaret hvad en aktiv tilværelse også kan byde, da jeg var udsat for en ulykke på ski, som gav mig en mengrad i ryg/hofte. Den har betydet, at jeg skal træne resten af mit liv, for at holde mig smertefri, hvilket jeg nu gør med stor glæde.

Det giver mig en kæmpe lykkefølelse, at gøre en forskel for andre. Med den viden jeg har omkring træning og kost, er jeg i stand til at hjælpe folk, til at opnå deres mål. Jeg ønsker at folk opnår den bedste udgave af sig selv, og kan holde skavanker væk fra hverdagen.

Det der motiverer mig ved at træne er, at jeg kan se resultater samtidig med at jeg bliver udfordret og presset. Der kan være mange måder at blive udfordret og presset på. Smidighed og balance kan eksempelvis være en kæmpe udfordring, hvor man når ud over sine grænser. For mig giver træning en kæmpe glæde og energi, så jeg kan være den bedste version af mig selv og for mine kære.

Jeg håber, at folk der køber et forløb hos mig i Motus Fit, er parat til at give den gas, kæmpe for at opnå deres mål og søge glæden ved at være aktiv. Jeg vil bruge alle mine kompetencer, mit gode humør og motivationsevne, til at hjælpe dig med at nå dine mål. Jeg brænder for det jeg laver, og bliver utroligt glad og stolt på mine klienters vegne, når tingene lykkes.

Kontakt mig, så finder vi sammen en løsning, der passer til dig og din hverdag.

Skills:

Kostvejledning
100%
Stryketræning af kvinder
100%
Vaneændringer
100%