Personlig træning i Egå / Århus

Hvad er Motus Fit Personlig Træning

En proces, der udvikler

Det er vores vigtigste opgave at skabe en proces som du kan se dig selv fungere i. Sådan skaber vi varige resultater og livsstilsændringer.

Fokus for dig

Du træner i et lokale med højst en anden klient. Derfor er der ro, plads og et lukket rum til at øve sig uden at tænke over omgivelserne.

En træner til dine behov

Hos Motus bestræber vi os på at have dygtige trænere med forskellige profiler og evner. Derfor kan vi tilbyde en træner der forstår dine problematikker og som har værktøjerne til at løse dem.

Kvalitet

Hos en personlig træner i århus ved Motus Fit vil vi lære dig, hvilken træning der passer og virker for dig. Man kan nemt fare vild i myter, tillokkende quick fixes og en uoverskuelighed over hvor meget træning der skal til for at skabe resultater. Hos Motus får du lært hvordan din træning kan gribes an og hvordan du selv viderefører den.

Kostplan

Vi accepterer folks forskelligheder hos Motus. Derfor får man ingen kostplaner, men værktøjer og inspiration til at løse eventuelle udfordringer med ens kost. Om det er vægttab, styrke eller generel sundhed der er i fokus så står vi klar til at hjælpe med konkrete værktøjer som stadig efterlader plads til hygge i hverdagen og til fest.

Personlig træningsprogram

Vores trænere vil bruge en indledende samtale til at klargøre klientens behov. Ud fra informationen laver de en opstartstræning hvor der skal testes mobilitet, styrke og lægges en plan. Ingen programmer er ens hos Motus fordi at forskellige mennesker kræver forskellige løsninger.

Fri adgang til centret

Alle klienter hos os får som en del af prisen et medlemskab til vores fitnessområde. Så du kan videreføre de ting du har lært og holde fast i din nye trænings vane.

Det siger klienter

Din personlige træner i Århus

Tina Boye

Kostvejleder og Personlig Træner

Morten Storgaard Mortensen

Kandidat i idræt

Fitness

Vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, hvad enten det er vægttab, styrke, komme i bedre form, et ønske om mere energi, en sundere livsstil, bedre nattesøvn eller at komme dine skavanker til livs. Det kræver ofte nogle vaneændringer at nå sine træningsmål og sammen med en personlig træner vil du kunne skabe nye og sundere vaner.

Small Group

Formålet med vores Small Group Personlig Træning er at får du mulighed for at få værdien af vejledning fra en kyndig Personlig Træner, men du deler udgiften med din partner, ven/veninde eller kollega. Faktisk må i være op til 4 personer. Det forpligter på den sjove og motiverende måde at træne sammen med andre, og det er en ekstra gevinst ved denne model.

Sports Performance

Som aktiv sportsudøver kan du få masser af værdifuld hjælp fra vores Personlige Trænere. Du vil kunne finde en træner som kan målrette din træning specifikt til de bevægelser, som din sport den kræver. En stor del af vores træningsudstyr er optimeret til atletisk træning.

Vores Personlige Trænere

Vi har flere personlige trænere, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette for dig og dine træningsmål. Sammen med en træner laver du eller i så en plan der passer overens med ambition, tid, mål og fysiske udgangspunkt. Slut med tilfældig træning som giver tilfældige resultater.

Priser på Personlig træning

1 times Personlig Træning
750 kr./time
Til dig der har brug for et teknisk check, øvelses variation, programlægning eller bare har brug for at prøve hvad personlig træning kan.
15 timers Personlig Træning
10.500 kr./Forløb
Til dig der vil lære at styrketræne, lære at håndtere din kost og livsstil så det passer dit mål. Få værktøjer til den gode start mod dit mål.
30 timers Personlig Træning
19.500 kr/Forløb
Til dig der vil i gang, eller til et nyt niveau med din træning og gerne vil have en langsigtet plan. Få etableret de gode trænings og kostvaner.
45 timers Personlig Træning
27.000 kr./Forløb
SPAR ``20% - Til begynderen eller den erfarne som gerne vil have sparring, hjælp og motivation hele vejen mod deres mål. Nå i mål og bliv der.
PT Startpakke
3.700 kr.
• 1,5 times intro PT session
• 4 x PT Sessions
• Motus' kostværktøjskasse
• 2 måneders medlemskab i Motus Fit
• Relevant kosttilskud for dig
• Personligt træningsprogram

FÅ EN PERSONLIG TRÆNER

BLIV EN BEDRE UDGAVE
AF DIG SELV
BOOK EN UFORPLIGTENDE SAMTALE