personlig træner i vejle
NÅ DIT TRÆNINGSMÅL

MED EN PERSONLIG TRÆNER

FÅ GRATIS SAMTALE
golf fitness
NÅ DIT TRÆNINGSMÅL

MED EN PERSONLIG TRÆNER

FÅ GRATIS PRØVETIME

Personlig træning i Egå / Århus

Motusfit favicon

Hvad er Motus Fit Personlig Træning

Kvalitet

Hos en personlig træner i århus ved Motus Fit vil vi lære dig, hvilken træning der passer og virker for dig. Man kan nemt fare vild i myter, tillokkende quick fixes og en uoverskuelighed over hvor meget træning der skal til for at skabe resultater. Hos Motus får du lært hvordan din træning kan gribes an og hvordan du selv viderefører den.

Kostplan

Vi accepterer folks forskelligheder hos Motus. Derfor får man ingen kostplaner, men værktøjer og inspiration til at løse eventuelle udfordringer med ens kost. Om det er vægttab, styrke eller generel sundhed der er i fokus så står vi klar til at hjælpe med konkrete værktøjer som stadig efterlader plads til hygge i hverdagen og til fest.

Personlige træningsprogram, intet færdig lavet

Vores trænere vil bruge en indledende samtale til at klargøre klientens behov. Ud fra informationen laver de en opstartstræning hvor der skal testes mobilitet, styrke og lægges en plan. Ingen programmer er ens hos Motus fordi at forskellige mennesker kræver forskellige løsninger.

En proces, du udvikler dig

Det er vores vigtigste opgave at skabe en proces som du kan se dig selv fungere i. Hvis vi øver os og bliver lidt bedre fra uge til uge så bliver vi rigtig gode over tid. Sådan skaber vi varige resultater og livsstilsændringer.

Privat personlig træning

Motus har privat PT lokale hvor vi maximalt er 2 PT’ere ad gangen. Derfor er der ro, plads og et lukket rum til at øve sig uden at tænke over omgivelserne.

Fri adgang til centret

Alle klienter hos os får som en del af prisen et medlemskab til vores fitnessområde. Dette er perfekt til at videreføre de ting du har lært af din træner og til at holde fast i din nye trænings vane.

Du bliver parret med den træner der passer til dine behov

Hos Motus bestræber vi os på at have dygtige trænere med forskellige profiler og evner. Derfor kan vi tilbyde en træner der forstår dine problematikker og som har værktøjerne til at løse dem.

Det siger vores medlemmer

Din personlige træner i Århus

Med en personlig træner får du de bedste forudsætninger for at udvikle din fysik. Om målet er et vægttabsforløb eller at præstere bedre i din sportsgren, så har vi trænerne der kan hjælpe dig på vej. Din personlige træner planlægger et forløb som understøtter dine målsætninger og får træningen til at passe bedst muligt ind i din dagligdag.

Bliv en bedre udgave af dig selv med en personlig træner

  • Opnå din målsætning hurtigere
  • Løft dit performanceniveau til nye højder
  • Del en personlig træner og træn sammen med andre
  • Få en veluddannet personlig træner der passer til dig og dine træningsmål

Jakob Holst er uddannet fysioterapeut, han har over 10 års erfaring med styrketræning og stor erfaring med sportsudøvere og vægttabsklienter.

Med en uddannelse som fysioterapeut i bagagen, så vil du blive grundig vejledt i tilfælde af nyopståede eller tidligere skadesproblemer og træningen bliver 100 % tilpasset dig.

Jakob har yderligere en baggrund som elitegolfspiller på det Danske Golflandshold.

Læs mere om Jakob HER

Morten er en meget erfaren personlig trænger, med over 5000 timers erfaring, en bachelor i ernæring og sundhed samt en kandidat i idræt og sundhed, får du her en træner med en unik kombination af praktisk erfaring og faglig viden.

LÆS MERE OM MORTEN HER

golf body test

Fitness

Find din Personlige Træner i Vejle. Vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, hvad enten det er vægttab, mere styrke, komme i bedre form, et ønske om mere energi, en sundere livsstil, bedre nattesøvn osv. Flere og flere danskere vælger at tilkøbe personlig træning for at få den rette støtte og motivation til at komme rigtigt i gang, og træne kroppen op uden risici for skader. Det kræver ofte også nogle vaneændringer at nå sine træningsmål, og også her kan en Personlig Træner bidrage konstruktivt og positivt til processen.

 

 Small Group

Du kender sikkert denne model fra dine skiferier, at man går sammen med andre og deler udgiften til en skilærer. Og det er netop formålet med vores Small Group Personlig Træning. Her får du mulighed for at få værdien af vejledning fra en kyndig Personlig Træner, men du deler udgiften med din partner, ven/veninde eller kollega – ja faktisk må I være op til max. 4 personer. Det forpligter på den sjove og motiverende måde at træne sammen med andre, og det er en ekstra gevinst ved denne model.

Sports Performance

Som aktiv sportsudøver kan du få masser af værdifuld hjælp fra vores Personlige Trænere. I Motus Fit vil du opleve at vi har en særlig passion for sport og idræt. Vi har skabt en ramme, hvor vi sammen kan løfte dit præstationsniveau til nye højder. Vi har masser af specialviden, og vi sætter en ære i at bidrage til at toptune din kropsmotor. Du ved hvad der kræves for at opnå succes. Og du er klar til at arbejde disciplineret og målrettet for det. Vi fungerer som en velsmurt katalysator i denne proces sammen med dig. En stor del af vores træningsudstyr er i øvrigt optimeret til seriøs atlet træning.

 

Vores Personlige Trænere

Du er i trygge og kompetente hænder når du booker en af vores Personlige Trænere i Vejle. Alle vores ansatte er fysioterapeuter, og de har relevante videreuddannelser indenfor træningsforståelse og -optimering. Vi har flere Personlige Trænere, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette for dig og dine træningsmål. Det er vores fornemmeste opgave at tage udgangspunkt i dig og der hvor du er, og på basis deraf definere en realistisk handlingsplan så du kan nå dine træningsmål.

golf fitness

Priser på Personlig træning

Hos MotusFit er dit træningsmedlemsskab en investering i din livskalitet. Priserne er nemme at gennemskue, og du har ingen lange bindingsperioder.

Alle forløb indeholder:
- Start- og slutsamtale med relevante test og målinger for den enkelte.
- Træningsprogram tilgængeligt via mobil
- Gratis medlemsskab af Motus Fit Fitness, så længe du er på et personlig trænings abonnement

1 times Personlig Træning
750 kr./time
Til dig der har brug for et teknisk check, øvelses variation, programlægning eller bare har brug for at prøve hvad personlig træning kan.
15 timers Personlig Træning
700 kr./time
Til dig der vil lære at styrketræne, lære at håndtere din kost og livsstil så det passer dit mål. Få værktøjer til den gode start mod dit mål.
30 timers Personlig Træning
650 kr/time
Til dig der vil i gang, eller til et nyt niveau med din træning og gerne vil have en langsigtet plan. Få etableret de gode trænings og kostvaner.
45 timers Personlig Træning
600 kr./time
Til begynderen eller den erfarne som gerne vil have sparring, hjælp og motivation hele vejen mod deres mål. Nå i mål og bliv der.
Personlig træning - Small Group
50%/pr. ekstra person
Ved small group træning får du 50% rabat på den/de ekstra personer der deltager

FÅ EN PERSONLIG TRÆNER

BLIV EN BEDRE UDGAVE
AF DIG SELV
BOOK EN UFORPLIGTENDE SAMTALE