personlig træner i vejle
NÅ DIT TRÆNINGSMÅL

MED EN PERSONLIG TRÆNER

FÅ GRATIS SAMTALE
golf fitness
NÅ DIT TRÆNINGSMÅL

MED EN PERSONLIG TRÆNER

FÅ GRATIS PRØVETIME

Personlig Træning

Er det blevet udfordrende at træne?
Det kan der være mange gode grunde til. En hektisk hverdag, skader, manglende motivation eller blot manglende kendskab til træning kan være blot nogle af årsagerne til at træningen ikke fungerer optimalt eller ganske enkelte bliver nedprioriteret.

Ingen mennesker er ens – vi responderer forskelligt på bl.a træning og kost. Med en personlig træner kan du få skræddersyet din træning så den passer til dig og dine behov. Uanset om du er nybegynder eller har masser af træningserfaring.

Startpakke

Personlig træning er en investering – i dig og din sundhed.
Med en startpakke hos Motus Fit kommer du optimalt i gang med din træning. Det er dig og din målsætning, der sætter dagsordenen for forløbet.

Denne startpakke indeholder alt du har brug for, for at komme bedst muligt i gang med en sundere livsstil og effektiv træning. Vi finder vi sammen ud af hvad der er vigtigt for dig og du vil få råd og vejledning i det omfang du har brug for.

INDHOLD:

 • 1,5 times intro PT session
 • 4 x PT Sessions
 • Motus’ kostværktøjskasse
 • 2 måneders medlemskab i Motus Fit
 • Relevant kosttilskud for dig udvalgt sammen med din træner
 • Personligt træningsprogram til når du selv træner
 • Normalpris 6.285 kr
 • DIN PRIS 3.700 kr

DET SIGER KLIENTERNE

Mød trænerne

Det siger de om os

Din personlige træner

Med en personlig træner får du de bedste forudsætninger for at udvikle din fysik. Om målet er et vægttabsforløb eller at præstere bedre i din sportsgren, så har vi trænerne der kan hjælpe dig på vej. Din personlige træner planlægger et forløb som understøtter dine målsætninger og får træningen til at passe bedst muligt ind i din dagligdag.

Bliv en bedre udgave af dig selv med en personlig træner

 • Opnå din målsætning hurtigere
 • Løft dit performanceniveau til nye højder
 • Del en personlig træner og træn sammen med andre
 • Få en veluddannet personlig træner der passer til dig og dine træningsmål
5P1u0ZjQ

Fitness

Find din Personlige Træner i Vejle. Vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, hvad enten det er vægttab, mere styrke, komme i bedre form, et ønske om mere energi, en sundere livsstil, bedre nattesøvn osv. Flere og flere danskere vælger at tilkøbe personlig træning for at få den rette støtte og motivation til at komme rigtigt i gang, og træne kroppen op uden risici for skader. Det kræver ofte også nogle vaneændringer at nå sine træningsmål, og også her kan en Personlig Træner bidrage konstruktivt og positivt til processen.

 

 Small Group

Du kender sikkert denne model fra dine skiferier, at man går sammen med andre og deler udgiften til en skilærer. Og det er netop formålet med vores Small Group Personlig Træning. Her får du mulighed for at få værdien af vejledning fra en kyndig Personlig Træner, men du deler udgiften med din partner, ven/veninde eller kollega – ja faktisk må I være op til max. 4 personer. Det forpligter på den sjove og motiverende måde at træne sammen med andre, og det er en ekstra gevinst ved denne model.

Sports Performance

Som aktiv sportsudøver kan du få masser af værdifuld hjælp fra vores Personlige Trænere. I Motus Fit vil du opleve at vi har en særlig passion for sport og idræt. Vi har skabt en ramme, hvor vi sammen kan løfte dit præstationsniveau til nye højder. Vi har masser af specialviden, og vi sætter en ære i at bidrage til at toptune din kropsmotor. Du ved hvad der kræves for at opnå succes. Og du er klar til at arbejde disciplineret og målrettet for det. Vi fungerer som en velsmurt katalysator i denne proces sammen med dig. En stor del af vores træningsudstyr er i øvrigt optimeret til seriøs atlet træning.

 

Vores Personlige Trænere

Du er i trygge og kompetente hænder når du booker en af vores Personlige Trænere i Vejle. Alle vores ansatte er fysioterapeuter, og de har relevante videreuddannelser indenfor træningsforståelse og -optimering. Vi har flere Personlige Trænere, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette for dig og dine træningsmål. Det er vores fornemmeste opgave at tage udgangspunkt i dig og der hvor du er, og på basis deraf definere en realistisk handlingsplan så du kan nå dine træningsmål.

JUtHOwjA
PT Startpakke
3700 kr.
• 1,5 times intro PT session
• 4 x PT Sessions
• Motus' kostværktøjskasse
• 2 måneders medlemskab i Motus Fit
• Relevant kosttilskud for dig udvalgt sammen med din træner
• Personligt træningsprogram til når du selv træner

Priser på Personlig træning

Hos MotusFit er dit træningsmedlemsskab en investering i din livskalitet. Priserne er nemme at gennemskue, og du har ingen lange bindingsperioder.

Alle forløb indeholder:
- Start- og slutsamtale med relevante test og målinger for den enkelte.
- Træningsprogram tilgængeligt via mobil
- Gratis medlemsskab af Motus Fit, så længe du er på et personlig trænings abonnement

1 times Personlig Træning
750 kr/time
15 timers Personlig Træning
10.500 kr/Forløb
30 timers Personlig Træning
19.500 kr/Forløb
45timers Personlig Træning
27.000 kr/Forløb
Introforløb
3.700 kr/Forløb
Opstart og 4 træninger

FÅ EN PERSONLIG TRÆNER

BLIV EN BEDRE UDGAVE
AF DIG SELV
BOOK UFORPLIGTENDE SAMTALE