personlig træner i vejle
NÅ DIT TRÆNINGSMÅL

MED EN PERSONLIG TRÆNER

FÅ GRATIS PRØVETIME
golf fitness
NÅ DIT TRÆNINGSMÅL

MED EN PERSONLIG TRÆNER

FÅ GRATIS PRØVETIME

Personlig træning

Personlig træning – Fitness

Al erfaring viser at du hurtigere kan nå dine mål hvis du gør brug af en Personlig Træner. Uanset om dit mål er et vægttab, komme i bedre form, få mere energi, blive en bedre udgave af dig selv, så vil du finde masser af hjælp og motivation ved at booke en personlig træner.

Personlig træning – Sports Performance

Du er aktiv og du tager din sport seriøst. Det gør vi også. Du får med Motus Fit rammen, hvor vi sammen kan løfte dit performanceniveau til nye højder. Vores hjerte banker for sport, idræt og bevægelse og vi har masser af specialviden du kan få glæde af.

Personlig træning – Small Group

Du kan med Small Group træne sammen med andre og samtidig spare penge. Ta’ din partner, ven eller kollega med og del en Personlig Træner. Det er sjovt og motiverende at træne sammen med andre, det forpligter simpelthen på den super gode måde. Op til max. 4 personer kan dele en Personlig Træner.

Vores personlige trænere

I Motus Fit har vi højtuddannet personale. Alle vores ansatte er fysioterapeuter, og de har relevante videreuddannelser indenfor træningsforståelse og – optimering. Vi har flere Personlige Trænere, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette for dig og dine træningsmål.

Det siger vores medlemmer

 

 

Din personlige træner

Med en personlig træner får du de bedste forudsætninger for at udvikle din fysik. Om målet er et vægttabsforløb eller at præstere bedre i din sportsgren, så har vi trænerne der kan hjælpe dig på vej. Din personlige træner planlægger et forløb som understøtter dine målsætninger og får træningen til at passe bedst muligt ind i din dagligdag.

Bliv en bedre udgave af dig selv med en personlig træner

  • Opnå din målsætning hurtigere
  • Løft dit performanceniveau til nye højder
  • Del en personlig træner og træn sammen med andre
  • Få en veluddannet personlig træner der passer til dig og dine træningsmål

Jakob Holst er uddannet fysioterapeut, han har over 10 års erfaring med styrketræning og stor erfaring med sportsudøvere og vægttabsklienter.

Med en uddannelse som fysioterapeut i bagagen, så vil du blive grundig vejledt i tilfælde af nyopståede eller tidligere skadesproblemer og træningen bliver 100 % tilpasset dig.

Jakob har yderligere en baggrund som elitegolfspiller på det Danske Golflandshold.

Læs mere om Jakob HER

Henrik Søndergaard er uddannet fysioterapeut fra 2009, og har siden 2010 arbejdet på privat klinik. Her har det primært været inden for idræt og bevægelse han har praktiseret.

Henrik har som fysioterapeut haft fornøjelsen af, at være tilknyttet flere idrætsklubber på eliteniveau, og også være en del af talentnetværket i Horsens via Team Danmarks aftale med eliteidrætskommuner.

I Henriks daglige virke på klinikken beskæftiger han sig med alle former for skader og smerter – ikke kun idrætsrelaterede.

Læs mere om Henrik HER

Mikkel er en nyuddannet fysioterapeut, som praktiserer manuel behandling og funktionel træning med et afsæt i dine forventninger og målsætning.

I sit arbejde som fysioterapeut vægter han højt at fysioterapi skal være et samarbejde, hvor man ”spiller hinanden gode”, en nørdet og praktisk tilgang med et evidensbaseret grundlag for at sikre de bedste resultater samt at behandlingen skal være meningsfuld og motiverende.

Læs mere om Mikkel HER

 

golf body test

Fitness

Find din Personlige Træner i Vejle. Vi kan hjælpe dig med at nå dine mål, hvad enten det er vægttab, mere styrke, komme i bedre form, et ønske om mere energi, en sundere livsstil, bedre nattesøvn osv. Flere og flere danskere vælger at tilkøbe personlig træning for at få den rette støtte og motivation til at komme rigtigt i gang, og træne kroppen op uden risici for skader. Det kræver ofte også nogle vaneændringer at nå sine træningsmål, og også her kan en Personlig Træner bidrage konstruktivt og positivt til processen.

 

 Small Group

Du kender sikkert denne model fra dine skiferier, at man går sammen med andre og deler udgiften til en skilærer. Og det er netop formålet med vores Small Group Personlig Træning. Her får du mulighed for at få værdien af vejledning fra en kyndig Personlig Træner, men du deler udgiften med din partner, ven/veninde eller kollega – ja faktisk må I være op til max. 4 personer. Det forpligter på den sjove og motiverende måde at træne sammen med andre, og det er en ekstra gevinst ved denne model.

Sports Performance

Som aktiv sportsudøver kan du få masser af værdifuld hjælp fra vores Personlige Trænere. I Motus Fit vil du opleve at vi har en særlig passion for sport og idræt. Vi har skabt en ramme, hvor vi sammen kan løfte dit præstationsniveau til nye højder. Vi har masser af specialviden, og vi sætter en ære i at bidrage til at toptune din kropsmotor. Du ved hvad der kræves for at opnå succes. Og du er klar til at arbejde disciplineret og målrettet for det. Vi fungerer som en velsmurt katalysator i denne proces sammen med dig. En stor del af vores træningsudstyr er i øvrigt optimeret til seriøs atlet træning.

 

Vores Personlige Trænere

Du er i trygge og kompetente hænder når du booker en af vores Personlige Trænere i Vejle. Alle vores ansatte er fysioterapeuter, og de har relevante videreuddannelser indenfor træningsforståelse og -optimering. Vi har flere Personlige Trænere, og vi hjælper dig gerne med at finde den rette for dig og dine træningsmål. Det er vores fornemmeste opgave at tage udgangspunkt i dig og der hvor du er, og på basis deraf definere en realistisk handlingsplan så du kan nå dine træningsmål.

golf fitness

Priser på Personlig træning

Hos MotusFit er dit træningsmedlemsskab en investering i din livskalitet. Priserne er nemme at gennemskue, og du har ingen lange bindingsperioder.

Alle forløb indeholder:
- Start- og slutsamtale med relevante test og målinger for den enkelte.
- Træningsprogram tilgængeligt via mobil
- Gratis medlemsskab af Motus Fit, så længe du er på et personlig trænings abonnement

1 times Personlig Træning
750 kr/time
15 timers Personlig Træning
700 kr/time
30 timers Personlig Træning
650 kr/time
45timers Personlig Træning
600 kr/time
Personlig træning - Small Group
50%/pr. ekstra person
Ved gruppe træning, får du 50% rabat på den/de ekstra personer der deltager

FÅ EN PERSONLIG TRÆNER

BLIV EN BEDRE UDGAVE
AF DIG SELV
BOOK GRATIS PRØVETIME