Yoga i vejle

Opnå bedre velvære med Lyengar Yoga

Bliv smidig – få mere styrke og indre ro

Mærk både yoga-fællesskabet og din indre ro i form af fysisk og mental velvære.

Lyengar Yoga er for alle – uanset alder og niveau

Yogaformen Lyengar opbygger din styrke og smidighed i både krop og sind. Den er kendetegnet af en unik kombination af fysisk træning og opøvelse af koncentrationsevne.

Der er grundlæggende 4 elementer, der gør Lyengar Yoga til noget særligt:

  • Præcision
  • Brug af simple redskaber
  • Sekvenser
  • Stabilitet

Erfarne yogainstruktører

Vores yogainstruktører hos Motus Fit i Vejle er erfarne og veluddannede.

Du vil opleve, at de har et stort fokus på både det fysiske og mentale udbytte – og at alle kan være med. Niveauet bliver altså tilpasset til den eneklte. Og der er plads til både nybegynderen og den mere erfarne.

Du vil derfor altid få en yogatræning, der udfordrer dig og er givende på samme tid.

Bevidstgørelse af krop og åndedræt

I vores yogaklasser bliver du undervist i stillinger, der giver dig en bedre bevidstgørelse af din krop, dit åndedræt og ikke mindst det, du oplever og mærker i hver enkelt stilling.

I yogatimerne får du udspændt og strukket dine forkortede muskler og styrket dine små svage muskler. Gennem vores Lyengar Yoga kommer du til at arbejde både med kroppens store og små muskler i fødder, tæer, fingre og hænder.

Kroppen vil automatisk finde tilbage til sin naturlige tilstand. Og ved at lytte til bevægelsen gennem dit åndedræt bliver du opmærksom på dine fysiske begrænsninger.

I de såkaldte asanas eller stillinger ser det ud som om, du sidder/står helt stille, men der er hele tiden en lille bevægelse i kroppen i takt med åndedrættet. Og vi søger at komme helt ud til kroppens naturlige begrænsninger.

yoga i vejle
yoga træning i vejle

Oplev vores 600 m2 helt nye træningshus

– i Vejle C med gratis parkering lige ved døren

Vores helt nye træningshus må betragtes som Vejles hyggeligste træningscenter. Udover holdtræningssale, cirkeltræning med det nyeste udstyr og frivægtsrum til almindelig fitness træning har vi også 3 behandlerrum til fysioterapi, akupunktur og sportsmassage.

Alle trænere hos Motus Fit er uddannede fysioterapeuter med speciale indenfor fysisk træning. Vi tilbyder derfor også fysioterapi og akupunktur. Du kan ligeledes træne almindelig fitness træning og få personlig træning.

Vi ligger i Damhaven 5D – lige overfor Bryggen og ved siden af Elgiganten. Vi har vores egen helt gratis parkeringspladser lige ved døren.

 

MotusFit Vejle
Lyengar yoga i vejle
Yoga
399 kr/per måned
Yogatræning - inkl. fitness og cirkeltræning

TILMELD GRATIS PRØVETIME