Cirkeltræning

Cirkeltræning hele kroppen på kun 27 min.

Få mest muligt ud af din tid når du træner!

Træn hele krop på kun 27 minutter og få mere overskud i din hverdag.

Cirkeltræning hos Motus Fit

Hos Motus Fit har du muligheden for at træne din krop hurtigt og effektivt med cirkeltræning, det betyder at du på bare 27 minutter pr gang, har givet dig selv og din krop en yderst givende og vitaliserende gang træning. Maskinerne er sammensat, så de giver dig en god og effektiv blanding af styrketræning og kredsløbstræning.

Med cirkeltræning træner du alle kroppens store muskelgrupper, det vil sige at du selv med en lille tidsmæssig indsat vil kunne mærke en mærkbar forskel, både på din krop og dit konditionsniveau med cirkeltræning har du nemlig muligheden for at tabe dig, blive stærkere og komme i dit livs bedste form.

 Sådan foregår cirkeltræning

Når du starter din cirkeltræning, vælger du den maskine der er ledig, der er nemlig ikke en fast maskine du skal starte ved, derfor er der heller ingen ventetid når du er i cirklen. Der er 9 maskiner i træningscirklen og hver omgang vil tage 9 minutter, her skifter du mellem at træne i 30 sekunder og holde pause i 30 sekunder, vi anbefaler at du tager mindst 2 omgange men meget gerne 3 omgange dvs. 27 minutters træning i træningscirklen. For at du kan få det bedste resultat anbefaler vi at du træner cirkeltræningen 2-3 gange pr uge. På den måde kan du ved at bruge 81 minutter på træning pr uge, have opnået at give din krop lige præcis det der gør at din livskvalitet vil blive forbedret på flere måder.

Hvem kan lave cirkeltræning?

Cirkeltræning er en træningsform der kan passe til alle uanset alder og grundform, maskinernes luftmodstand og mulighed for flere forskellige niveauer end dem man kender fra træningsmaskiner der bruger jernskiver, betyder at der langt flere forskellige træningsniveauer at vælge imellem. Du kan vælge at starte på lige det niveau, du føler passer bedst til dig og dermed øge dit træningsniveau i takt med at træningen giver resultater, og du får brug for mere modstand fra maskinen. Det er nemt at justere vægten på træningsmaskinen, dette gør du ved at trykke på knappen der justerer træningsmaskinens luftmodstand.

Vores maskiner er heller ikke bare træningsmaskiner, ved hjælp af deres display er de nemlig i stand til at guide dig og give dig positiv feedback, så du altid ved hvordan din træning går.

Men er du det mindste usikker på hvordan du træner bedst for at få eller holde din krop i form, har du hos Motus Fit altid muligheden for at spørge vores personale til råds. Alt vores personale er uddannet fysioterapeuter med videreuddannelser indenfor fitness og/eller træningsforståelse og -optimering, derfor kan de altid give dig den bedst mulige vejledning til din træning, og skulle du have brug for lidt ekstra har vi også mulighed for at du kan hyre en personlig træner.

DET SIGER VORES MEDLEMMER

Gør noget godt for dig selv.

Efter en grundig introduktion, er du klar til at træne og opleve din sundhed og styrke forbedres.
Cirkeltræning & Fitness
299 kr./pr. md.
Træn effektivt og sikkert

SNUP 1 AF DE 12 PLADSER - ELLER BLIV RINGET OP FOR MERE INFO